GasPedaal


Screenshot GasPedaal


Wat is GasPedaal?

Gas Pedaal combineert het occasion aanbod van meerdere autowebsites. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor kan er eenvoudig gezocht worden op één plek naar tweedehands auto’s. GasPedaal is een initiatief van Innoweb B.V. en is onderdeel van TMG Digital B.V.. GasPedaal is in 2011 volledig overgenomen door TMG waar een klein team zich dagelijks ontfermt over alle ontwikkeling. GasPedaal zorgt ervoor dat er gemakkelijk en snel gezocht kan worden in een rijk scala aan occasions. Er wordt de mogelijkheid geboden om het aanbod van zowel particulieren alsmede het dealer-aanbod in heel Nederland te bekijken. Je kan ervoor kiezen het aanbod direct bij de bron te bekijken (dealersite) of bij een portalsite.

GasPedaal is de snelste weg naar jouw nieuwe occasion.
Tijdens de zoektocht naar een occasion streeft GasPedaal.nl zo volledig mogelijk te voldoen aan de wensen van de bezoeker zonder trends uit het oog te verliezen. Met een dusdanig groot aanbod zorgen onze zoekfilters ervoor dat er een duidelijke selectie gemaakt kan worden zodat de juiste tweedehands auto gemakkelijk en snel gevonden wordt. Zit de juiste occasion er (nog) niet bij? Dan kan de zoekopdracht opgeslagen worden en kan er een alert ingesteld worden. Op deze manier wordt er een melding gemaakt per mail wanneer de zoekopdracht wél resultaat oplevert. Is de zoekopdracht geslaagd en heeft één of hebben meerdere occasions de aandacht? Dan kan er ook een mail alert ingesteld worden bij wijzigingen of nieuw beschikbaar occasion aanbod. En favoriete occasions, die kunnen gemakkelijk en snel met een klik op de knop gevolgd worden.


Hoe is GasPedaal gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van GasPedaal vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?