BeautyLab


Screenshot BeautyLab


Wat is BeautyLab?

Beautylab.nl is het initiatief van de Houtense Serena Verbon (04-09-1984). Wat 10 jaar geleden begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online platformen van Nederland waar dagelijks zo’n 56,000 unieke bezoekers op af komen.

Serena is, na een klein jaar stage te hebben gelopen in Texas USA, in 2006 afgestudeerd aan Hogeschool Utrecht in de richting Molecular Biology. Aansluitend heeft ze ruim 5 jaar full-time en met veel plezier, gewerkt als farmaceutisch analist in een ziekenhuisapotheek. In de tussentijd hield ze ook nog met 2 artikelen per dag haar blog bij, maar toen Beautylab.nl maar bleef groeien en groeien, heeft ze in september 2011 besloten haar hart te volgen en heeft ze haar labjas aan de wilgen gehangen. Sindsdien is ze fulltime met Beautylab bezig. Een spannende grote stap, maar nog altijd zonder spijt. Overigens schemert haar analistenachtergrond geregeld tussen de regels door, bijvoorbeeld wanneer ze wat dieper op een bepaald beautyingrediënt of -product ingaat.

Op BeautyLab lees je dan ook elke dag nieuwe artikelen over beauty, fashion, food, lifestyle, travel en interieur.


Hoe is BeautyLab gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van BeautyLab vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?