Hordes


Screenshot Hordes


Wat is Hordes?

Hordes.io is een RPG .io-game! Boogschutter of krijger, genezen als een sjamaan of magie werpen als een magiër in dit enorme groepsoverlevingsspel.


Hoe is Hordes io gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Wat moet ik doen in deze game?
Hordes.io is een MMO-spel waarin spelers kunnen bewegen, bijna alles kunnen aanvallen, goud kunnen verzamelen en plunderen, lid kunnen worden van clans en socialiseren in wereldwijde en clanchat.

Rond bewegen
Om je personage te verplaatsen, druk je op de WASD of ← ↑ ↓ → toetsen. Je kunt je uitkijkpunt wijzigen door een muisklik ingedrukt te houden en de muis over het scherm te slepen. Je kunt ook beide muisknoppen ingedrukt houden om vooruit te gaan.

Targeting en aanvallen
Je kunt op een vijand klikken en op een van de aanvalsknoppen drukken (1,2,3,4, afhankelijk van je klasse). Je kunt ook automatisch richten door de gewenste vaardigheidstoets te selecteren of door op de ↹ TAB-toets te drukken voor een vaardigheidstoets.


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Hordes vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?