TankSmith


Screenshot TankSmith


Wat is TankSmith?

TankSmith.io is een tank io-spel, je kunt ongelooflijke tanks maken door eenvoudigweg verschillende eenheden samen te voegen, de benodigde mineralen te krijgen om de eenheden te verwerven, zodat je klaar bent om tegen de andere spelers te vechten.


Hoe is TankSmith.io gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Over Wormate.io

Het doel van het spel is heel klassiek, krijg de meeste te beklimmen punten in de spelerslijst, de punten worden weergegeven door de hoeveelheid middelen die je in het spel krijgt. Maar het hoofddoel gaat naar de achtergrond wanneer je je begint te concentreren op het proberen om de beste tank te maken die je kunt, maar om je tank te maken, moet je middelen hebben, om specifieker te zijn heb je 5 soorten middelen: hout, ijzer, goud , Diamond en Amethyst.

Om nieuwe eenheden te kopen en aan je tank toe te voegen, selecteer je de eenheid die je wilt kopen in het onderste menu, je kunt van links naar rechts bewegen om de verschillende eenheden te zien, je kunt houten eenheden krijgen die de zwakste zijn, tot eenheden van Amethist die het krachtigst zijn.

Bediening
WASD / pijlen – verplaatsen

Muis – richten

Klik met de linkermuisknop – schiet

E – activeer automatische trigger


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van TankSmith.io vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?