YoHoHo


Screenshot YoHoHo


Wat is YoHoHo?

Ahoy, maat! Gij zijt gestrand op een tropisch eiland met andere piraten … Slechts één zal overleven en de buit plunderen.


Hoe is YoHoHo.io gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Over YoHoHo.io

Heb je er altijd al van gedroomd om een piraat te worden en de eilanden te overheersen? Yohoho.io geeft je deze kans! Je wordt een piraat, en moet proberen om de andere piraten te elimineren en zelf zo groot mogelijk te groeien.

Je krijgt een gave skill waarmee je kunt sprinten en je piraten snelheid verhogen. Verzamel gouden munten terwijl je jezelf voortbeweegt, en probeer de gevarenzone te ontwijken – als je hierin valt loop je schade op. Kan jij de meest gevreesde piraat ooit worden?

Platformen
YoHoHo is ontwikkeld voor de browser (Desktop en Mobiel).

Bediening
Muis: beweeg met uw muis en klik om aan te vallen.

Toetsenbord: beweeg met WASD of pijltjestoetsen, SHIFT om aan te vallen. Houd de aanval langer ingedrukt om scherp te stellen en een speciale dash aanval uit te voeren.


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van EvoWars.io vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?