CataWiki


Screenshot CataWiki


Wat is CataWiki?

Catawiki is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Via hun platform bieden ze bijzondere objecten aan hun internationale kopers die hun passie voor het bijzondere delen.

Hoe het begon
Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden ‘catalogus’ en ‘wiki’. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorieën zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken.

Professionele experts
Hun team van interne experts is de drijvende kracht achter Catawiki en dit maakt hun uniek. Gebruikmakend van hun enorme kennis en expertise, bieden ze advies aan zowel kopers als verkopers. Door elk kavel dat op hun platform wordt aangeboden te selecteren en controleren, zorgen ze ervoor dat alle objecten echt speciaal zijn.


Hoe is CataWiki gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van CataWiki vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?