Etsy


Screenshot Etsy


Wat is Etsy?

Etsy is het wereldwijde platform voor unieke en creatieve producten. Het geeft een thuis aan een universum vol bijzondere en uitzonderlijke items, van unieke met de hand gemaakte producten tot vintage schatten.

In een tijd waarin meer en meer geautomatiseerd wordt, is het hun missie om te zorgen dat menselijke connecties de kern van commercie blijven. Daarom hebben ze een plek gebouwd waar creativiteit kan opbloeien en dat kan omdat deze door mensen aangedreven wordt. Ze helpen hun community van verkopers om van hun ideeën een succesvolle onderneming te maken. Hun platform brengt ze in contact met miljoenen kopers die zoeken naar een alternatief—iets bijzonders, met een persoonlijke noot, voor die momenten in het leven die wel een portie verbeelding verdienen.

Als onderneming streven ze ernaar om hun te laten leiden door onzeleidende principes en te helpen ideeën over duurzaamheid en verantwoordelijkheid te verspreiden. Deze ideeën kunnen ver buiten hun eigen onderneming een grote en positieve impact hebben.


Hoe is Etsy gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Etsy vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?