SchoolBank


Screenshot SchoolBank


Wat is SchoolBank?

SchoolBank is dé plek om een uitstapje naar het verleden te maken en oud-klasgenoten, vrienden en zelfs jeugdliefdes terug te vinden. Met meer dan 5,1 miljoen gebruikers en ruim 500.000 klassenfoto’s is SchoolBank de grootste en bekendste reüniesite van Nederland. Het platform is opgericht in 2002 en nu geheel in een nieuw jasje gestoken.

Benieuwd of jijzelf op de foto’s staat of oud-klasgenoten herkent? Meld je gratis aan en maak je account compleet met het toevoegen van oude scholen, herinneringen en (klassen)foto’s van vroeger en nu. Per klassenfoto kun je direct aangeven wie jij herkent. Jouw ontdekkingsreis naar het verleden kan beginnen.

Dus wacht niet te lang, en meld je vandaag nog aan! Het is de moeite waard. Tenzij je gepest bent, en niks te maken wilt hebben met deze oude tijden. Laat dan deze site voor wat het is. Wraak nemen beloond niet! 🙂


Hoe is SchoolBank gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van SchoolBank vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?