AliExpress


Screenshot AliExpress


Wat is AliExpress?

AliExpress (www.aliexpress.com) is een wereldwijd e-commerceplatform dat bestaat uit kleine bedrijven die wereldwijd een breed scala aan consumentenproducten aanbieden.

AliExpress (www.aliexpress.com) is gelanceerd in april 2010 en is een wereldwijde retailmarkt gericht op consumenten over de hele wereld, waarvan vele in Rusland, de Verenigde Staten en Brazilië. Het platform stelt consumenten van over de hele wereld in staat om rechtstreeks bij groothandelaren en fabrikanten in China te kopen en toegang te hebben tot een breed scala aan producten tegen groothandelsprijzen. AliExpress is een bedrijf binnen Alibaba Group.

Ulinks wenst u veel shop plezier!


Hoe is AliExpress gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van AliExpress vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

1 Reactie
  1. Natasja Niks 2 jaar geleden

    Blij met AliExpress! Er is werkelijk vanalles te vinden. Ik shop hier ook regelmatig plussize kleding en dit gaat eigenlijk altijd goed. Tip is hierbij om goed je omvang te meten en dit te vergelijken met de maattabel die er bijna altijd bij staat. Maar bestel ook met regelmaat make-up of allerlei hebbedingetjes. Heb 1 keer gehad dat mijn bestelling niet aankwam, maar heb toen netjes mijn geld terug gekregen. En ook met de verkopers zelf is er in de meeste gevallen wel een oplossing bij eventuele problemen. Aanrader dus!

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?