Douglas


Screenshot Douglas


Wat is Douglas?

Douglas.nl biedt als online parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van professioneel advies, cadeaus, leuke acties, aanbiedingen en gratis samples.

Douglas staat voor:
Empathie (voelen): Douglas kent de individuele behoeften van de klant.
Expertise (weten): Douglas heeft de kennis om aan de individuele behoeften van de consument te voldoen.
Ervaren (kunnen): Douglas laat je kennis maken met de mooiste beauty producten.

Niet alleen in hun stores, maar ook online voorzien zij u graag van deskundig advies en brengen zij u op de hoogte van de laatste trends op beautygebied. Bekijk bijvoorbeeld eens hun Beauty Trends pagina, vol met leuke, inspirerende artikelen over beauty. Ontdek de wereld van parfum, cosmetica, verzorging en meer op Douglas.nl!

Bestellen bij Douglas.nl is veilig en snel, dankzij hun beveiligde betaalmethodes. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op een door u gewenst tijdstip te laten leveren. Dit kunt u gemakkelijk aangeven tijdens het afrekenen. Zo mist u nooit meer een pakketje! Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd: zowel in Nederland als in België kunt u gebruik maken van hun gratis 24-uurs levering. Wilt u een cadeau graag ingepakt hebben? Maak dan gebruik van de gratis cadeauservice. Natuurlijk kunt u uw bestelling altijd kosteloos retourneren.


Hoe is Douglas gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Douglas vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

3 Reacties
  1. Natasja Niks 2 jaar geleden

    Ruime keus en regelmatig mooie aanbiedingen. Bestel hier regelmatig 🤩

  2. Yvonne 2 jaar geleden

    Eén van de beste web winkels om parfum te bestellen! Vooral als ze in de aanbieding zijn 😂

  3. Leon 2 jaar geleden

    Bestel hier altijd! Nooit problemen gehad!!

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?