FootLocker


Screenshot FootLocker


Wat is FootLocker?

FoodLocker is een winkelketen met sportschoenen, kleding en accessoires van verschillende merken voor alle leeftijden.

Met meer dan 2500 winkels over de hele wereld is Foot Locker wereldwijd marktleider op het gebied van sportschoenen en kleding. Omdat ze nauw samenwerken met ultieme topmerken, kunnen ze altijd de beste, meest exclusieve productassortimenten aanbieden. Bij Foot Locker leven ze voor sneakers, ze ademen sneakers, ze dromen over sneakers… Ze denken alleen maar aan sneakers en niets maakt ze gelukkiger dan hun fans constant op de hoogte houden van nieuwe trends.

De collecties van FoodLocker worden al meer dan 30 jaar samengesteld door en voor sneakerfans. Alleen de beste, meest relevante en spannendste producten komen op hun planken en in hun online web shop terecht. “Als het verkocht wordt bij Foot Locker, dan is het goedgekeurd!” Dit wordt FoodLocker gezegd. Of je nu al jarenlang dol bent op sneakers of gewoon even op zoek bent naar een nieuw paar schoenen; Foot Locker heeft alles wat je nodig hebt. Van top tot teen. Vergeet niet om een kijkje te nemen in hun geweldige assortiment kleding en accessoires! En denk eraan: de meeste van hun producten zijn nergens anders te vinden!

Alleen al in Europa heeft Foot Locker meer dan 620 winkels op toplocaties in 20 landen. Ze zijn hier al bijna 30 jaar actief. Foot Locker Europa biedt hun steeds groter wordende groep fans een nóg betere digitale ervaring, met een spiksplinternieuwe, gave website en levendige interactieve social media-platforms. Bovendien is Foot Locker inmiddels een onmisbaar onderdeel van de Europese straatcultuur, sneaker-scene en sportieve lifestyle. Ze vinden het altijd fijn om wat terug te kunnen doen voor de gemeenschap en zijn betrokken bij talloze evenementen en gebeurtenissen in Europa. Feesten, sportwedstrijden, sociale evenementen, sneakershows… Er vindt op elk moment een Foot Locker-evenement plaats.


Hoe is FootLocker gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van FootLocker vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?