IciParisXL


Screenshot IciParisXL


Wat is Ici Paris XL?

ICI PARIS XL is jouw partner voor parfum, verzorging en make-up.

Een stukje geschiedenis
De roots van ICI PARIS XL liggen in België, meer bepaald in Brussel. Meneer en mevrouw Brenig hebben een passie voor parfum en schoonheidsproducten. Daarom openen ze een parfumwinkeltje in de Brusselse wijk Elsene (‘Ixelles’ in het Frans). Hun doel? De luxe van Parijs naar Brussel brengen en zo de Franse schoonheidsproducten voor iedereen toegankelijk maken. Ze geven hun winkel de toepasselijke naam ‘Ici Paris à Ixelles’.

Hun concept is een schot in de roos en al gauw volgen er meer winkels in Brussel, België én de buurlanden. De naam verandert in de loop van de jaren naar ICI PARIS XL, maar de passie voor beauty is dezelfde gebleven.

Intussen telt ICI PARIS XL iets minder dan 200 winkels in 3 landen: zijn er meer dan 150 winkels in Nederland en meer dan 120 parfumerieën in België en 5 in Luxemburg.

En sinds 2002 maakt ICI PARIS XL deel uit van de A.S. WATSON Group, dat momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

Wat is hun focus
Meer dan 50 jaar lang rolt ICI PARIS XL dagelijks de roze loper uit voor zijn klanten.

Iedereen is anders, dus helpen ze je graag met een persoonlijk advies op maat. Hun Beauty Experts kennen hun vak als geen ander en staan altijd voor je klaar.

Iedereen is mooi, en dat weten ze bij ICI PARIS XL maar al te goed. Zij helpen je graag verder om jezelf nog mooier te doen voelen dan je nu al bent. Durf jezelf te zijn, voor 100%. Want dat is wat pas echt telt in het leven!


Hoe is Ici Paris XL gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van IciParisXL vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

2 Reacties
  1. Natasja 2 jaar geleden

    Fijne winkel, ook online! Bestel regelmatig. Zijn vaak mooie aanbiedingen, waar je niet om heen kunt 🤩

  2. Cansu 2 jaar geleden

    Wat een leuke en fijne winkel is dit. Bestel hier best vaak. Nog nooit te veel betaald. Zoals Natasja al zegt. Gewoon de aanbiedingen in de gaten houden 👍

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?