K-Swiss


Screenshot KSwiss


Wat is K-Swiss?

K-Swiss werd in 1966 opgericht door twee Zwitserse broers, ondernemers die naar Californië verhuisden om hun droom na te streven om een ​​eigen schoenenbedrijf te starten. Als fervente skiërs haalden ze inspiratie uit leren skischoenen om de eerste volledig lederen tennisschoen te creëren. Beide sporten delen de behoefte aan een strakke pasvorm die agressieve zijwaartse beweging ondersteunt.

Dit is de manier waarop de K-Swiss Classic is geboren en het blijft een van de meest invloedrijke sneakers aller tijden en won talloze onderscheidingen voor uitmuntendheiden succes in ons bijna 50-jarig bestaan.

Gedurende die tijd heeft K-Swiss enkele van ’s werelds beste tennisspelers naar grote kampioenschappen geleid. Maar de sneaker heeft ook een plaats verdiend als een van de stijliconen van onze generatie, nonchalant gedragen in country clubs en net zo modieus in de stadsstraten.


Hoe is K-Swiss gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van K-Swiss vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?