Kleertjes


Screenshot Kleertjes


Wat is Kleertjes?

Kinderkleding, babykleding en kinderschoenen koop je bij kleertjes.com

Bij kleertjes.com vind je het grootste aanbod van de grootste merken in kinderkleding. Met meer dan 150 topmerken, waaronder Vingino, Tommy Hilfiger, Retour, name it, Babyface, Mim-Pi, Tumble ’N Dry, Le Chic, Noppies, adidas, B.Nosy en Cars Jeans, hebben ze werkelijk voor ieder wat wils. Hun kinderkleding komt in de maten 44 t/m 188, voor prematuren, baby’s, kinderen en tieners.

Even kennis maken
kleertjes.com werd in 2003 opgezet door Claudia Willemsen, zakenvrouw en drukbezette moeder. Claudia miste Nederlandse webshops met kinderkleding en wilde andere moeders met haar bedrijf het gemak van het online kopen van kinderkleding bieden. Haar idee bleek een groot succes en daarmee groeide kleertjes.com uit tot de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen.

Dit doen ze
Mama’s van nu zijn superdruk met kids, carrière, vrienden en hun partner. Deze supermoeders bieden zij een veilige en efficiënte manier van shoppen. Een plek waar je alles kunt vinden: bekende en vertrouwde merken, exclusieve merken die je alleen bij kleertjes.com kunt vinden, de nieuwste collecties en natuurlijk ook een outlet. Bij hun kun je vanaf je eerste zwangerschap terecht tot aan het moment dat kinderen weer bijna het huis uit vliegen!

Hier streven ze naar
Moeders en kinderen inspireren en laten genieten. Door een stuk shopcomfort te bieden, willen zij het leven van drukbezette moeders iets gemakkelijker en efficiënter maken. Waardoor er in het beste geval een extra stukje quality time voor moeder en kind overblijft.


Hoe is Kleertjes gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Kleertjes vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

3 Reacties
  1. Mandy vd Veen 2 jaar geleden

    Erg leuke site waar ik voor de kids al een aantal keer ben geslaagd 😍

  2. Carolien 2 jaar geleden

    Idd een hele leuke site, maar bovenal… hele leuke kleren voor m’n kinderen! 🙂

  3. Sandra van der Voorde 2 jaar geleden

    Hele leuke site. Ik koop hier best vaak, en nooit klachten gehad. 5 sterren dus van mij

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?