LookFantastic


Screenshot LookFantastic


Wat is LookFantastic?

Opgericht in 1996, lookfantastic is de originele Britse beauty boetiek. Tot heden zijn zij Europa’s nummer 1 in retail voor beauty. Zij zijn de ultieme bestemming voor haar, beauty, huidverzorging en alles wat met mooiheid heeft te maken.

Met over 14,000 producten van meer dan 350 merken onder haar, make up, huidverzorging, nagels, elektronica, parfum, gezondheid en organisch – heeft lookfantastic voor een ieder wel iets.

Zij trekken maandelijks over half miljoen bezoekers per maand met £80 miljoen in sales 2015. Lookfantastic groeit sterker en blijft leiden in de online beauty markt. Zij zijn trots op de uitgebreide voorraad van merken, producten, exclusieve gratis geschenken met aankoop en fantastische verwijzingsprogramma.

Met een toegewijde team van gespecialiseerde consultants die regulier directe training ontvangt van de merken, voorziet lookfantastic accurate informatie voor elk product.


Hoe is LookFantastic gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van LookFantastic vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?