SuperWinkel


Screenshot SuperWinkel


Wat is SuperWinkel?

Superwinkel is het voordeligste online warenhuis in A-merken van Nederland. O.a. parfum, cosmetica, horloges, speelgoed en elektronica met tot wel 75% korting.

Superwinkel streeft ernaar een groot assortiment A-merken aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Daarnaast staan zij uiteraard garant voor goede producten, snelle levertijden en een uitstekende klantenservice. Online winkelen bij Superwinkel moet voor iedereen dan ook een supergoede ervaring zijn!

Producten:

  • Parfum: Groot assortiment parfums, ruime keuze tussen veel merken
  • Cosmetica: Make-up, huid- en lichaamsverzorging van de beste merken
  • Sieraden: De mooiste armbanden, kettingen, oorbellen en hangertjes
  • Horloges: Brede collectie aan analoge en digitale A-merk horloges
  • Haarproducten: Conditioners, shampoo, maskers voor alle haartypen
  • Speelgoed: Groot assortiment speelgoed, ruime keuze tussen veel merken
  • Elektronica: Breed assortiment A-merk producten tegen een scherpe prijs

Het team van SuperWinkel.nl vind dat iedereen de beste deals verdient. Daarom werken zij keihard om iedere dag de beste merken aan te kunnen bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Hoe ze het aandurven om A-merken voor deze prijzen te verkopen? Zij willen jou als superklant alleen het allerbeste bieden! Daarom hebben ze behalve lage prijzen ook snelle levertijden en een uitstekende service. Voor SuperWinkel is dat vanzelfsprekend.

De service, producten en prijs van Superwinkel worden al jaren als beste gewaardeerd door de Nederlandse consument: Vanaf 2013 wonnen ze ieder jaar een publieksprijs in de Thuiswinkel Awards. In 2017 heeft Superwinkel zelfs de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 in de categorie “Warenhuizen” mogen ontvangen!


Hoe is SuperWinkel gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van SuperWinkel vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

1 Reactie
  1. Natasja 1 jaar geleden

    Superwinkel is ook écht een superwinkel! 😊 Groot assortiment, aantrekkelijke prijzen en ook gewoon leuk om rond te snuffelen. Aanrader dus!! 😍

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?