Vila


Screenshot Vila


Wat is Vila?

VILA is een mode winkel en werd in 1994 in Denemarken opgericht. VILA Clothes is een eigentijds modemerk met een portfolio van meer dan 120 winkels en 2.000 groothandelklanten in Europa.

De ontwerpfilosofie van VILA is gebaseerd op een vrouwelijke benadering van mode, waarbij vrouwelijkheid wordt gecombineerd met mode- en trendinzichten in combinatie met een beetje sensualiteit.

De kenmerkende stijl van VILA is te herkennen aan: prints, delicate sneden en fijne details, met een vleugje eigenzinneigheid. Elke stijl die hun winkel verlaat is gemaakt met een passie om iets te creëren waar ze trots op zijn, en natuurlijk iemand in staat te stellen om trots te zijn om het te dragen! Ze streven naar hoge kwaliteit in alles wat ze doen, door te werken met de best mogelijke materialen.

Hun drie kernwaarden zijn: vrouwelijkheid, sensualiteit en eenvoud.


Hoe is Vila gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Vila vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

0 Reacties

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?