Yves Rocher


Screenshot Skoften


Wat is Yves Rocher?

Het merk Yves Rocher is in 1959 ontstaan uit de visie van één man, Yves Rocher. Hij geloofde heilig in cosmetica op basis van planten en was daarnaast van mening dat schoonheid voor iedere vrouw toegankelijk moest zijn. Deze twee overtuigingen stonden aan de basis van Cosmétique Végétale®, oftewel plantaardige cosmetica.

Yves Rocher vond bovendien als teler, producent en distributeur in één – een unieke combinatie binnen de cosmeticabranche – een nieuwe vorm van schoonheid uit. Een schoonheid die dicht bij de vrouw staat, vandaag de dag moderner is dan ooit en wereldwijd al 30 miljoen vrouwen betoverde. De reden? Yves Rocher biedt de mogelijkheid om mooi te blijven tegen een betaalbare prijs zonder daarbij de natuur uit het oog te verliezen.

Het Yves Rocher assortiment bestaat uit meer dan 1200 producten waaronder gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, make-up en parfums.


Hoe is Yves Rocher gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Yves-Rocher vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

1 Reactie
  1. Natasja 2 jaar geleden

    Fijne producten! Leuk dat je ook cadeautjes krijgt bij je bestelling 🤩🎁

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?