Zalando Lounge


Screenshot Zalando Lounge


Wat is Zalando Lounge?

Zalando Lounge is de shopping club van Zalando, één van de grootste online retailers voor schoenen en fashion. In aanbiedingen , die drie tot vier dagen actief zijn, bieden zij hun leden exclusieve producten van de beste merken aan, en dat tot 75% goedkoper dan de adviesverkoopprijs. Hun aanbiedingen variëren van schoenen en kleding voor het hele gezin, tot lingerie, accessoires, sport- en zelfs home artikelen. Zalando Lounge staat voor exclusieve merken voor speciale klanten.

Het verhaal van Zalando Lounge begon in maart 2010. Vandaag mogen ze hun tot belangrijkste online outlets van Europa rekenen. Na een succesvolle start in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland maakte hun portal naam in onder meer Frankrijk, Nederland, België, Groot-Brittannië, Italië en Polen. En het verhaal gaat voort! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van Zalando Lounge.

Heb je nog geen kennis gemaakt met hun shopping club? Misschien denk je bij de naam ‘outlet’ aan partijen met restanten, gedateerde collecties en artikelen waar een draadje aan los zit (of erger). Je bent niet de enige. Jammer, vinden ze bij Zalando Lounge, want shoppen in de outlet kan ook anders. Dankzij hun unieke concept vind je bij hun de actuele collecties van topmerken. Bovendien profiteer je van kortingen tot wel 75%.


Hoe is Zalando Lounge gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Zalando Lounge vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

1 Reactie
  1. Mario W. 2 jaar geleden

    Wat leuk. Bestel al jaren bij zalando maar hier had ik nog nooit van gehoord. Dank u

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?