Zeeman


Screenshot Zeeman


Wat is Zeeman?

Zeeman is een familiebedrijf met een Hollandse koopmansgeest.

In 1967 was een supermarkt met kleding en textiel voor lage prijzen een revolutionaire gedachte. Nog maar weinig Nederlandse winkels hadden toen zelfbediening. Door efficiënt te organiseren en groot in te kopen, lukte het Zeeman inderdaad dezelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs aan te bieden. De formule sloeg aan en vanaf 1974 groeide het bedrijf door een aantal grote overnames nóg harder. Met de overname van Brons in 1980 werd Zeeman in één klap de grootste textieldiscounter van Nederland. Inmiddels is Zeeman uitgegroeid tot één van de grootste textielsupers van Europa met 1.285 vestigingen in zeven landen.

Zeeman staat voor kwalitatieve basics en textiel. Altijd voor de laagste prijs. En steeds meer mensen kennen ons door onze leuke kinderkleding. Ze zijn in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zelfs gekozen tot de beste winkelketen in baby- en kinderkleding. Hun ontwerpen zijn eenvoudig. Zo kunnen ze deze goedkoop en in grote hoeveelheden laten maken. En door alles slim te organiseren hebben ze de laagst mogelijke prijs.


Hoe is Zeeman gerangschikt ten opzichte van andere sites? Bekijk hieronder de alexa rank!


Sterbeoordeling

Je kunt kiezen uit 5 sterren om je waardering uit te spreken. Hoe meer sterren, hoe beter je de website van Zeeman vind. Let op, je kan maar 1 keer per site je stem geven. Wij zouden het tof vinden als je ook een reactie achter laat!

1 Reactie
  1. Yvonne 2 jaar geleden

    Ondergoed, en bh’s zijn hier fenomenaal. En goed geprijsd 😍

Laat je bericht achter

©2021 Ulinks.nl - Beste Webgids van Nederland!  Ster

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?